Dobrodošli!

U mirnom dijelu Crikvenice, svega 5 minuta laganog hoda kroz borovu šumu do plaže, očekuje Vas udoban smještaj. Raspolažemo s 3 suvremeno uređena apartmana sa svim kuhinjskim aparatima. Doživite užitak ispijanja prve jutarnje kave ili čaja na terasi s pogledom na more i mirisom lavande, ružmarina, lovora, oleandra ili večer obasjanu zvijezdama...

Svježinu dnevnog odmora omogućit će klima uređaj. U dvorištu možete koristiti roštilj na ugljen i uživati u vrućim delicijama sa žara, izolirani od gradske vreve.

Apartmani Noah idealan su odabir za obitelji s djecom koja se nakon morskih aktivnosti, mogu igrati u najzelenijem dvorištu u ulici, punom palmi i mediteranskog bilja. Ne morate brinuti za svoj automobil, smjestit ćemo ga na parking u našem dvorištu.

Mjesto za kupanje odabrat ćete prema svom ukusu: gradska pješčana plaža s mnogobrojnim sadržajima, pogodna za malu djecu, šljunčana plaža, kamena ili možda osamljene stijene i uvalice na Kačjaku, udaljenom 5 minuta automobilske vožnje.

Na razdaljini od 3 minute lagane šetnje nalazi se poznato lječilište Thalassotherapia, sa stoljetnom tradicijom medicinskog turizma. Zbog miješanja gorske i mediteranske klime te zraka punog ljekovite soli, područje Crikvenice blagotvorno je za bronhitičare i astmatičare.

Zatreba li Vam nešto za jelo, svježi kruh, meso, ulje za sunčanje ili kupaći kostim, naći ćete ga u trgovačkom centru koji je udaljen 2 minute laganog hoda.

Za svoj zasluženi godišnji odmor odaberite mjesto gdje ćete biti opušteni, daleko od stresova, a blizu prirode, u komfornom okruženju Apartmana Noah u Crikvenici.